New Era

Ini adalah post yang terakhir bagi blog ini. Setiap yang bermula pasti akan berakhir dan pasti akan bermula lagi… Aku bukan berhenti menaip tapi dalam proses memindah ‘rumah’. InsyaAllah post2 yang akan datang akan dicoretkan di http://hatemaster.net/blog/ . Jadi rajin-rajinlah check kalau nak tahu apa yang baru.

Di samping itu aku dalam usaha untuk membina photoblog aku yang tersendiri. At the moment still dalam research dan test-mengetest. Kenapa aku buat photoblog ni? Sebenarnya saja-saja aje aku nk buat mende nih. Syok sendiri la katakan 😀 .hehehe. Tak adalah. Saja aku buat untuk membaik diri dalam pelbagai skill dan ilmu. Tak ada la asyik nak melangot buku-buku or paperwork project yg berlambak dan tak berkesudahan tu.

Penghasilan mende-mende ini tidak akan berjaya tanpa pertolongan Acu aku yang sememangnya expert dalam IT dan graphics. Credit to him. Kalau nak check hasil kerja dia bole usha di sini. sini, sini dan sini.

Jemput-jemput singgah di ‘rumah’ baru aku nanti….

Advertisements

4 Respons to “New Era”

  1. Cheh aku baru nak start, ia telah berakhir.

  2. oit2…dah tukar address lah..jemputlah ke address baru http://www.hatemaster.net/blog

  3. hi…
    very useful content sgt membantu saya yg baru nak belajar ni, saya suka baca blog ni. keep it up ye!!

  4. salam…blog bro amat menarik
    i’m newbie dlm fotografi
    blog bro bole jd guide utk sy
    sy add blog bro k :p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: