Photo Outing@Hope Valley

Hope Valley v1.1, originally uploaded by IzaD’s playground….

Hari Sabtu lps, aku, Amru, Poji, dan Kodiang berphoto outing di Hope Valley aka Castleton…Time2 autumn nk masuk winter nih mmg selalu hujan so ikut weather forecast hari tu pun kata hujan tp diselangi dgn mentari skit2..Time pegi pun hujan tp disebabkan keghairahan ‘adik2’ yg mahu menuntut ilmu dari otai maka aku gagahkan diri utk pergi..hahaha

Sampai kat sana pun hujan lg..Tapi renyai2 la xla mcm hujan kat msia.. Yg aku tak tahan tu angin memang sikit punye lah kuat.. Sejuk gile beb..Mahu tak mahu jalan jugak la demi mencapai objektif TT nih..

Maka mendaki bukitlah kami berempat dalam keadaan angin yg lagi kuat sebab kat bukit tu angin lg kuat..Ade la dlm 30 min daki.. Sampai atas jari tangan pun dah naik beku.. Aku lebih teruja utk memanaskan jari ku dari jariku menekan shutter camera. Yg lain plak agak ghairah snap disana sini.. Ingin aku stresskan lg di sini keadaan angin kat situ amatlah laju sampai kdg2 aku nk bukak mata pun susah.. Tripod cap ayam aku pun xboleh withstand keaadaan ni.. So xbyk la aku dpt shoot… Ade la 2-3 yg menjadi.. Biasa le, kalau kita berburu/memancing xsemestinya kita dpt hasil yg best.. Begitu juga lah dalam landscape photography nih..

Papehal bg la comment..hehe

Advertisements

3 Respons to “Photo Outing@Hope Valley”

  1. [quote]Time pegi pun hujan tp disebabkan keghairahan ‘adik2′ yg mahu menuntut ilmu dari otai maka aku gagahkan diri utk pergi..hahaha[/quote]

    kat forum kata jgn panggil otai,sini ngaku otai lak. haha..
    gurau. 😛

  2. apa2 pun, this picture fascinates me so much! 🙂

  3. haha..cakap xserupa bikin aku…lupe nk edit..pengakuan: aku bukanlah otai…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: